Page content

faq

Veel gestelde vragen

Wij bestaan al meer dan 5 jaar, elk jaar slagen er honderden tevreden kandidaten en we bieden je de mogelijkheid om een gratis proefles te volgen zodat we je kunnen overtuigen van hetgeen waar wij goed in zijn! Na de proefles beslis je samen met je ouders of je verder wilt gaan!

Wij zijn op dit moment met 3 zeer gemotiveerde fulltime instructeurs/instructrices

Ja, een rijles wordt altijd afgestemd op jouw wensen en jouw kunnen! ervaring leert ons dat de ene kandidaat de concentratie langer vast kan houden dan andere kandidaat!

Ja, dit vinden we heel belangrijk! je bent die auto gewend en dat zorgt voor rust tijdens het examen!

Uiteraard is dit bij ons geen probleem! Jij staat bij ons op nr 1 en als jij het prettig vind gaan wij gewoon met je mee tijdens het examen!

Ook dat is bij ons heel gewoon en zorgt ervoor dat je niet iedere keer hoeft te wennen aan een andere auto! dit bevordert het leertempo positief!

Jazeker, we zijn een kleine en persoonlijke rijschool die je persoonlijke vorderingen goed bijhouden en daarom is het enorm belangrijk dat je iedere keer dezelfde instructeur hebt!

Jazeker, dit is cruciaal als je goed wilt leren autorijden!

Zeker weten! onze rij-opleiding kenmerkt zich door de hoge mate van structuur en wordt afgestemd op het leertempo van de kandidaat!

Dat is uiteraard geen probleem, bij ziekte is annuleren kosteloos.

Doordat we meerdere instructeurs hebben die allemaal in hetzelfde type lesauto rijden is er altijd een vervangende instructeur of gelijke lesauto aanwezig, wel zo makkelijk!

Als er door wat voor reden dan ook een rijles uitvalt dan is dat al vervelend genoeg! je rijles wordt zo snel mogelijk ingehaald dat kost jou uiteraard niks!