arrow_drop_up arrow_drop_down

Over jouw rijinstructeur Matthijs Verdoorn

Hoi,


Leuk dat je even op mijn persoonlijke pagina kijkt om te lezen wie ik ben.

Ik ben Matthijs Verdoorn en ik woon in Werkendam. Hier ben ik dan ook geboren en getogen.

Nadat ik 27 jaar bij de overheid heb gewerkt, heb ik de keuze gemaakt om over te stappen naar de baan van rijinstructeur.

In de tijd dat ik bij de overheid werkte heb ik al heel veel (snelle) kilometers gemaakt voor mijn werk en heb hiervoor diverse opleidingen gevolgd zoals (anti) slipcursussen, auto te water, gevorderde en voortgezette rijopleidingen. Deze had ik dan ook echt nodig om mijn werk goed uit te kunnen voeren.

Ik merkte dat ik het ontzettend leuk vond om jonge mensen op te leiden en om mensen veilig en vlot over de weg te laten verplaatsen.

Ik ben daarom de opleiding tot rijinstructeur gaan volgen en ben instructeur geworden bij Altena Verkeersopleidingen.

Altena Verkeersopleidingen is een jonge en dynamische rijschool waar ik me meteen bij thuis voelde. De overstap was dan ook zo gemaakt.

Ik heb als hobby’s motorrijden en duiken.

Voor het motor rijden probeer ik dan ook mooie ritten te maken in de hogere gebergten zoals de Franse Alpen, het Oostenrijkse Tirol, Karinthië of de Italiaanse Dolomieten. Allemaal gebieden waar leuke uitdagingen in zitten.

Net zoals in het werk als instructeur, is iedere leerling voor mij een uitdaging om deze op een leuke en veilige manier het rijbewijs te laten behalen.

Zoals je kunt lezen zijn motorrijden en duiken, beide hobby’s waarbij veiligheid maar ook plezier voorop staat. Dit kun je dan ook van mij verwachten als je bij mij in de auto stapt. Een veilige manier van rijden en een ontspannen manier van de les beleven.

Dus mocht je toe zijn aan het halen van het fel begeerde rijbewijs, wacht niet af en neem contact met mij op en maak een vrijblijvende proefles in mijn Volvo v40 die ook weer garant staat voor veilige kilometers.

Tot snel!

Koekje erbij?