Over jouw rijinstructeur Peter

Ik ben Peter de Groot en woon over de brug in het prachtige dorpje Noordeloos. Autorijden was vanaf de eerste minuut mijn passie. Toen ik mijn rijbewijs haalde, heb ik van deze passie mijn werk gemaakt. Ik ging werken in het personenvervoer.

Doordat ik voor mijn werk veel kilometers draaide en veel cursussen moest volgen deed ik ontzettend veel ervaring op. Het nieuwe rijden, slipcursussen en de cursus auto te water. Doordat ik altijd heel erg enthousiast over kwam, kreeg ik vaak de vraag of rijinstructeur niks voor mij was. Toen ik die vraag meerdere keren kreeg, begon ik daar eens over na te denken.

In 2014 maakte ik de keuze om de opleiding te gaan volgen, naast mijn huidige baan. Ik vind dit werk zo leuk, dat ik het jammer vind, dat ik niet eerder dit werk ben gaan doen.

Ik ben een rustige en vooral geduldige instructeur. Vind het niet alleen belangrijk dat je zo snel mogelijk het rijbewijs op zak hebt, maar ook dat je plezier hebt tijdens de lessen, naar het examen toe. Daarom maak ik met al mijn cursisten een persoonlijk plan van aanpak. Ieder mens is immers anders, dus daar stemmen we de manier van les geven op af.

Mijn werk is mijn grootste hobby. Als ik vrij ben, zit ik graag op Texel. In de vakantie ben ik graag in een warm land, met een wit strand en een prachtige blauwe zee. Daarnaast ben ik vaak op de waterscooter te vinden, of op mijn prachtige motor de yamaha R6.Vanaf januari ben ik voorzien van een splinternieuwe Volvo v40 sport. Het is niet alleen een mooie en sportieve auto. Volvo staat ook bekend om zijn veiligheid en kwaliteit. Als het jou leukt lijkt om met mij en deze opvallende auto je rijbewijs te halen, neem dan contact op voor een proefles. Dan kun je rustig kennis maken met de auto en met mij.Koekje erbij?