Page content

Rijschool Arkel | Gratis proefles

Rijschool Arkel

Rijschool Arkel: maak kennis met onze instructeurs door op de afbeelding te klikken

Rijschool Arkel | Rijschool Van Vuuren

Je woont in de omgeving van Arkel en je bent net 16 jaar en 6 maanden oud geworden of je bent al een tijdje op zoek naar een leuke autorijschool in Arkel en je weet nog niet zo goed welke rijschool je moet kiezen om snel en voordelig je rijbewijs te halen. Leuk dat je op mijn website gekomen bent. Ik ben Timon van Vuuren en ik ben eigenaar van Rijschool Van Vuuren. Ik kan je als geen ander helpen om snel en voordelig je rijbewijs op een leuke maar vooral leerzame manier te halen. Ook als je bijvoorbeeld wat minder goed kunt leren voor het theoretische gedeelte dan ben je bij ons op het juiste adres.

Theorie-opleiding rijschool Arkel

Als je al een keer gezakt bent voor je theorie en en je wilt de volgende keer graag wel slagen dan is de theorie opleiding aangeboden door Van Vuuren een uitkomst voor je. Tot op de dag van vandaag heb ik met mijn leerlingen een slagingspercentage van ruim 90% op het eerste theorie examen en dat is vergeleken met 40% landelijk heel erg hoog. Jij kan ook heel snel en super voordelig slagen voor je theorie want deze wordt je op het moment heel voordelig aangeboden.

De voordelen van onze autorijschool in Arkel

Rijschool Arkel

Rijschool Arkel

Over ‘Van Vuuren’ Rijschool Arkel

Ik ben Timon van Vuuren en ik ben de jongste rij-instructeur in de omgeving van Arkel. geboren op 26-03-1990. Ik heb mijn rijschool gestart in April 2013 omdat ik zelf met het behalen van mijn motorrijbewijs ervaren heb hoeveel slechte rijscholen er zijn die jou maar dom rondjes laten rijden zonder echte concrete instructies te geven. Daarbij heb ik een hele grote passie voor auto’s en alles daarom heen en kom ik uit een familie van rijinstructeurs. Ik heb mijn instructeurs opleiding gedaan bij de beste opleider van Nederland en ben dus uitstekend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van autorijlessen.

Rijschool Arkel | Gratis proefles aanvragen

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer informatie over hoe jou rijopleiding eruit gaat zien? Vraag dan een geheel gratis en vrijblijvende proefles aan zodat je van te voren weet wat jou rijbewijs gaat kosten en je ook direct met de theorie opleiding aan de slag kan.

Gratis proefles