Page content

Rijschool Giessenburg

Rijschool Giessenburg: maak kennis met onze rijinstructeurs door op de afbeelding te klikken

Rijschool Giessenburg | Welkom bij “Rijschool Van Vuuren”

Van harte welkom op mijn website, ik ben Timon van Vuuren, eigenaar van “Rijschool Van Vuuren”. In 2012 begonnen met het geven van autorijles in de omgeving van Werkendam en ondertussen uitgegroeid tot een moderne rijschool met 3 fulltime Volvo V40 lesauto’s

De instructeurs van onze rijschool in Giessenburg

Bij onze Rijschool in Giessenburg heb je de keuze om rijles te nemen bij zowel een mannelijke als een vrouwelijke rijinstructeur. Wij vinden het wel belangrijk dat je het goed naar je zin hebt in de lesauto en hebben zeker een geschikte instructeur of instructrice die bij jou past!

Altijd een vaste rijinstructeur

Je hebt wel altijd de zelfde rijinstructeur naast je zitten, wij houden niet van elke les een andere rijinstructeur. Door dat wij een hele persoonlijke rijschool zijn weet jouw instructeur precies hoever jij bent en waar je nog aan moet oefenen om een veilige en zelfstandige bestuurder te worden.

Rijschool Giessenburg | De voordelen van onze autorijlessen

Rijschool Giessenburg

De lesvoertuigen van onze autorijschool in Giessenburg

Wij rijden met 3 Volvo V40 lesauto’s die stuk voor stuk zeer lekker rijden en heel makkelijk te bedienen zijn. De volvo V40 is al 3 jaar achter elkaar verkozen tot de veiligste auto van het jaar, dat maakt het de ideale lesauto voor jou.

Gratis proefles in Giessenburg

Schrijf je nu direct in voor een gratis proefles bij onze rijschool via de onderstaande button en ik zie je hopelijk snel in een van onze lesauto’s .

Gratis proefles