Page content

Rijschool Gorinchem | Gratis proefles

Klik op de afbeelding om kennis te maken met onze instructeurs in Gorinchem

Rijschool Gorinchem: Klik op de afbeelding om kennis te maken met onze instructeurs in Gorinchem

De beste Rijschool in Gorinchem

Natuurlijk wil je als jongere het liefst zo snel mogelijk je rijbewijs halen, wanneer je de leeftijd daar voor hebt. Maar je wilt natuurlijk wel iemand die jou begrijpt en die zich goed kan inleven in eventuele zaken waar jij tegenaan zou kunnen lopen. Dan zit je bij rijschool Gorinchem uitstekend op je plek. Timon van Vuuren is de trotse en jonge eigenaar van Van Vuuren Rijschool Gorinchem en weet als geen ander hoe belangrijk het is om een rijinstructeur naast je te hebben zitten die je begrijpt en ondersteunt tijdens het volgen van je autorijlessen.

De voordelen van onze autorijschool:

Rijschool Gorinchem

Bij Rijschool Gorinchem leer je supersnel veilig autorijden

Van Vuuren Rijschool Gorinchem maakt gebruik van een moderne methode om te leren autorijden. De moderne Rijopleiding in Stappen is een methode van het CBR. Deze methode is volledig afgestemd op jonge bestuurders en vooral ook erg praktisch. Veel lessen kun je zelf al thuis voorbereiden, zodat het volgen van rijlessen extra leuk wordt. Uiteraard zijn onze rijlessen in Gorinchem scherp geprijsd en is de eerste rijles zelfs gratis. Des te meer reden om eens contact op te nemen met een van de leukste rijscholen in Gorinchem en de mogelijkheden te bespreken.

Over Rijschool Gorinchem

Timon van Vuuren is een enthousiaste rijinstructeur die je als geen ander veilig kan leren autorijden. Door zijn jonge leeftijd weet hij de taal van de jongeren te verstaan en daar kun jij flink van profiteren. Je zult je al snel op je gemak voelen, wanneer je een proefrijles in Gorinchem volgt. De rust die hij je brengt, zorgt er voor dat jij op een veilige en snelle manier leert autorijden.

Snelcursus rijbewijs Gorinchem gezocht?

Je bent op zoek naar een snelle Spoedopleiding in Gorinchem en je bent waarschijnlijk op zoek naar een leuke en voordelige rijschool die je op een leuke en leerzame manier versnelt je rijbewijs laat behalen. Je start met een geheel gratis en vrijblijvende proefles en je krijgt direct de beste theorie opleiding van het moment t.w.v. € 69,- helemaal gratis! Dit omdat je natuurlijk eerst je theorie certificaat moet hebben alvorens te beginnen aan je Spoedopleiding.

10-daagse spoedopleiding Gorinchem

De leukste 10-daagse spoedopleiding in Gorinchem en dan ook nog eens super voordelig. Onze spoedopleiding Gorinchem wordt gegeven door een jonge hoog opgeleide Nederlandse instructeur die samen met jou in deze gratis intake autorijles bekijkt hoe voor jou je ideale 10-daagse spoedopleiding in Gorinchem eruit ziet. Misschien vind je het fijn om 2 uurtjes in de ochtend te rijden en dan de avond ook nog 2 uurtjes, of geef je de voorkeur aan een heel blok van 4 uur zodat je ook eens een keer naar een leuke andere stad kan rijden, het kan allemaal met onze 10-daagse spoedopleiding in Gorinchem.

Een spoedcursus in Gorinchem op maat

Onze Snelcursus wordt volledig op maat afgestemd op jou en het mooiste is dat je na je gratis intake les niet alleen precies weet wat je felbegeerde rijbewijs gaat kosten, je krijgt ook nog eens direct de beste digitale theorie opleiding van itheorie t.w.v. € 69,- zodat je je snelcursus met de beste leermiddelen begint.

Wanneer mag je starten met rijlessen in Gorinchem?

Wanneer je een startpakket aanschaft bij Rijschool Gorinchem, dan krijg je een gratis theorieopleiding t.w.v. € 69,00,-  Des te meer reden om je vandaag in te schrijven bij Van Vuuren Rijschool Gorinchem voor het volgen van een proefrijles. Het starten met rijlessen is mogelijk wanneer je 16 jaar en 6 maanden bent. Vanaf je 17e mag je al een praktijkexamen afleggen. Uiteraard begin je natuurlijk met theorielessen. Deze zijn van groot belang om het uiteindelijke praktijkexamen te kunnen afleggen. Neem daarom contact op met Van Vuuren Rijschool Gorinchem en ervaar zelf hoe leuk het kan zijn om betaalbaar en veilig te leren autorijden.

 

Gratis proefles

Recent geslaagden bij “Rijschool Van Vuuren”

Colin Hessing geslaagd bij onze Rijschool in Gorinchem

Lianne Koks geslaagd bij onze rijschool in Gorinchem