Page content

Rijschool Hardinxveld Giessendam

Rijschool Hardinxveld Giessendam: klik op de afbeelding en maak kennis met onze instructeurs

Rijschool Hardinxveld Giessendam | Gratis proefles

Je wilt graag starten met rijlessen bij een leuke rijschool in de omgeving van Hardinxveld Giessendam maar je weet niet zo goed waar je uit moet kiezen. Je kunt natuurlijk gewoon kiezen voor een rijschool in Hardinxveld Giessendam maar je kan ook kiezen voor Van Vuuren Rijschool Hardinxveld Giessendam. Ik kan je rijlessen aanbieden van de hoogste kwaliteit en met slagingsgarantie zodat je zeker weet dat je goed zit.

Rijschool Hardinxveld Giessendam

Rijschool Hardinxveld Giessendam start met een gratis proefles

Bij Van Vuuren Rijschool Hardinxveld Giessendam krijg je een opleiding die bij jou past. Dat wil zeggen dat je na het volgen van een gratis proefles je inzicht hebt in het aantal lessen dat jij nodig hebt om tot een goed eindresultaat te komen. Zodoende kan je na de proefles er goed over nadenken of je verder wilt gaan met de rijlessen of dat je liever een andere rijschool in Hardinxveld zoekt.

Kwaliteit theorie opleiding bij autorijschool Van Vuuren Hardinxveld Giessendam

Een ding is echter Uniek bij autorijschool Van Vuuren Hardinxveld Giessendam, en dat is het theorie gedeelte! Zie jij er ook zo tegen op om elke zaterdag maar weer naar die cursus te gaan of uren uit het boek te leren? dan kan ik je helpen. Met mijn theorie cursus die ik je digitaal aanbiedt slaag je gegarandeert. je slagingskans is ruim 90% zodat je ver boven het landelijk gemiddelde van 40% uitkomt.

Geslaagd bij Rijschool Van Vuuren in Hardinxveld Giessendam

Bart de Ruiter geslaagd bij onze rijschool in Hardinxveld Giessendam

Bart de Ruiter geslaagd bij onze rijschool in Hardinxveld Giessendam

Over rijlessen bij mijn rijschool in Hardinxveld Giessendam

Ik ben Timon van Vuuren en ik ben de jonge en enthousiaste eigenaar van Rijschool Van Vuuren. Ik geef autorijles in de omgeving van Hardinxveld Giessendam en omstreken. Ik ben een jonge een hoog opgeleide instructeur die je op een leuke manier leert autorijden. Mijn rijschool is ontstaan door een passie voor autorijden en omgaan met jongeren.

 

Wil je meer weten over de rijlessen of over de theorie opleiding die ook jou een hoop zorgen weg zal nemen? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaande button.

Gratis proefles