Page content

Rijschool Nieuwendijk | Gratis proefles

Rijschool Nieuwendijk

Rijschool Nieuwendijk: maak kennis met onze instructeurs door op de afbeelding te klikken

Rijschool Nieuwendijk

Je rijbewijs halen bij Rijschool Nieuwendijk

Wil je graag leren autorijden en ben je woonachtig in Nieuwendijk of omgeving? Dan kun je prima terecht bij onze rijschool in Nieuwendijk. Mijn rijschool is specifiek voor jonge mensen die graag hun rijbewijs willen gaan halen. Wanneer je 16 jaar en 6 maanden bent, mag je beginnen met het volgen van praktijklessen. Misschien heb je er hard voor gewerkt en wil je binnenkort gaan starten. Neem dan gerust contact op voor het volgen van een gratis proefles.

Gratis proefles

over rijschool Nieuwendijk

Timon van Vuuren is het gezicht achter rijschool Nieuwendijk. Hij is een jonge rijinstructeur die jou het enthousiasme en passie voor autorijden bij kan brengen. Hij heeft altijd al veel belangstelling gehad voor auto’s en weet daarom als geen ander hoe je snel en gemakkelijk kunt leren autorijden. Het is daarom zeker de moeite waard een rijles in Nieuwendijk te volgen bij Timon van Vuuren. Je zult je al snel op je gemak voelen, waardoor je kunt toewerken naar het uiteindelijke rijexamen.

Een perfecte methode om te leren autorijden

Tijdens de periode dat je rijlessen in Nieuwendijk volgt, wordt er gebruik gemaakt van de Rijopleiding in Stappen. Dit is een methode die speciaal op jou als jonge bestuurder is afgestemd. Daardoor leer je op een veilige en snelle manier autorijden en dat is natuurlijk geheel in je eigen voordeel. Rijschool Van Vuuren begeleidt je stap voor stap in het autorijden en zorgt er samen met jou voor dat je succesvol je rijbewijs zult halen! Want dat is natuurlijk waar je naar toe werkt en waar je voor gaat!

De voordelen van onze rijschool :

Rijschool Nieuwendijk

Rijschool Nieuwendijk