Page content

Rijschool Sleeuwijk | Gratis proefles

Rijschool Sleeuwijk

Rijschool Sleeuwijk: maak kennis met onze instructeurs door op de afbeelding te klikken

Rijschool Sleeuwijk | Rijschool Van Vuuren

Je rijbewijs halen bij de Rijschool in Sleeuwijk

Heb je zin om je rijbewijs te halen bij een rijschool in Sleeuwijk of omgeving? Dan kun je uitstekend terecht bij Van Vuuren Rijschool Sleeuwijk. Juist als beginnend jong bestuurder kun je prima terecht bij mijn autorijschool in Sleeuwijk. Mijn rijschool is er namelijk helemaal op gericht om jou als jonge bestuurder op je gemak te stellen en je te helpen om op een eenvoudige, maar effectieve methode je rijbewijs snel te laten halen.

De lesmethode van autorijschool Sleeuwijk

Wanneer je kiest om rijlessen in Sleeuwijk te volgen bij Van Vuuren Rijschool Sleeuwijk, dan kun je kennis maken met de meest moderne lesstof. Er wordt gebruik gemaakt van het Rijopleiding in Stappen boek van het CBR. Dit is een moderne methode die tevens gebruik maakt van nieuwe media. Je kunt deze cursus uitstekend volgen in combinatie met de digitale theorieopleiding.

Volg een gratis proefrijles in Sleeuwijk

Vanaf de leeftijd van 16 jaar en 6 mag je al beginnen met het volgen van rijlessen. Wil je weten hoe het voelt om achter het stuur van de auto zitten? Volg dan een gratis proefrijles bij de autorijschool in Sleeuwijk. Je krijgt dan enigszins een indruk wat je kunt verwachten. Timon van Vuuren zal je altijd in een ontspannen sfeer leren autorijden. Volg daarom gerust een gratis proefrijles in Sleeuwijk bij deze enthousiaste rijinstructeur.

Over Rijschool Sleeuwijk?

Timon van Vuuren is de trotse eigenaar en rijinstructeur van een van de leukste rijscholen in Sleeuwijk. Met zijn 26 jaar weet hij jonge mensen enthousiast te maken om te gaan autorijden. Zijn jonge leeftijd zorgt er voor dat hij als geen ander weet wat je doormaakt als je rijlessen volgt. Gelukkig kan hij je prima op je gemak stellen en kun je snel afrijden met minder lessen dan gemiddelt.

Gratis proefles