Over jouw rijinstructeur Timon
Hee leuk dat je even op mijn persoonlijke pagina kijkt.

Mijn naam is Timon van Vuuren en ik ben de oprichter van Rijschool Van Vuuren. In 2012 ben ik gestart met Rijschool Van Vuuren en ondertussen al 5 jaar met heel veel plezier rijinstructeur in de omgeving van Werkendam en Gorinchem.

Ik haal mijn energie uit het opleiden van rijbewijs kandidaten en ik vind het prachtig om de groei van iedere kandidaat te zien! Ik vind het enorm leuk om veel verschillende mensen te leren kennen en ieder de persoonlijke aanpak te geven die nodig is om vlot een veilige en zelfstandige bestuurder te worden.

Wat ik in de loop der jaren heb geleerd is dat er heel veel verschillende leerling types zijn en dat iedereen een specifieke aanpak nodig heeft. Zo heeft de ene kandidaat meer baat bij een visuele instructie ( demo van een opdracht ) en een andere kandidaat is meer auditief ingesteld en hoort graag hoe een opdracht uitgevoerd dient te worden.

Elke dag weer voel ik me geroepen om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren vandaar dat ik in 2014 de bevoegdheid voor faalangst instructeur heb behaald en daar zelfs een NOS item over is gemaakt bij ons in de les auto ( klik hier voor het filmpje )

Momenteel wordt ik iedere 2 weken gecoached door 1 van de beste instructeurs van Nederland om de ‘UCM’ (Unique Coaching Methode) te leren. Dit heeft er voor gezorgd dat er een enorme stijging in de kwaliteit is gekomen en dat we bij de beste rijscholen uit de omgeving horen!

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om lekker een stukje te rijden op de motor. Zie hieronder mijn pareltje 🙂

Yamaha YZF-R1


Ik vind het verder erg lekker om op vakantie te gaan naar een warm land, meestal ga ik in de zomer vakantie naar Italie met een aantal goede vrienden om daar lekker te watersporten.

Doordeweeks ga ik graag een aantal keer naar de sportschool om de conditie op peil te houden want in de auto hebben we natuurlijk niet zo heel veel beweging 🙂

Mocht je meer over mij willen weten dan kun je me even opzoeken via Facebook of me een Appje sturen op 06-23661412 of anders kun je via de onderstaande button contact met me opnemen als het je leuk lijkt om samen met mij je rijbewijs te gaan halen.

Koekje erbij?